De 10 beste accu bladblazers van [year]

Een co-sleeper is de laatste jaren erg populair. Niet gek, want deze innovatieve en veilige manier van co-sleeping heeft veel voordelen. In dit artikel leggen we alles uit over co-sleepers en co-sleeping. Daarnaast vergelijk jij hier eenvoudig de beste 8 co-sleepers van [year]. Hopelijk kun jij een goede co-sleeper vinden en slaap jij en je baby binnenkort een stuk fijner!

Inhoud

De beste accu bladblazers van [year]

Sneller en eenvoudiger tot een aankoopbeslissing.

De beste accu bladblazers

Hieronder vind je de beste accu bladblazers van het moment. We hebben ervoor gezorgd dat er verschillende accu bladblazers tussenstaan, zodat jij een bladblazer vindt die bij jou past! Wil je eerst meer lezen over bladblazers? Klik dan op de knop hieronder.

Accu bladblazer

Makita DUB362PT2 bladblazer

Onze keuze

We beginnen met de Makita DUB362PT2 bladblazer. Bij dit pakket worden twee accu`s meegeleverd. Daarnaast zit er ook nog een oplader bij waarmee je de twee accu`s tegelijkertijd kan opladen. De twee accu`s kunnen ook samen op de bladblazer geplaatst worden. De gemiddelde oplaadtijd bedraagt 2x 36 minuten. Ben je op zoek naar een krachtige bladblazer met accu`s? Dan is deze bladblazer iets voor jou!

 

BLACK+DECKER BCBLV3625L1-QW Bladblazer

Brushless motor

We gaan verder met deze Black+Decker bladblazer. Dankzij de brushless motor heeft deze bladblazer een langere levensduur en is hij onderhoudsvriendelijk. Deze bladblazer kan zowel blazen als bladeren opzuigen, door het twee buizen conversiesysteem. Door de flinke blaassnelheid krijg je zelfs natte bladeren eenvoudig weggeblazen. Daarnaast zit er een versnipperingsfunctie in. Dit zorgt voor een volumereductie van 10:1. Er zit een opvangzak van wel 45 liter bij. Door deze opvangzak en de versnipperingsfunctie kan je veel bladeren opvangen. Al met al een krachtige en degelijk bladblazer.

Bosch ALB 36 LI - Bladblazer

Optimale gewichtsverdeling

Het grote voordeel van deze Bosch ALB 36 LI bladblazer is dat het gewicht optimaal verdeeld is. Met slechts 2,8 kilo is dit een lichte accu bladblazer. Er is veel rekening gehouden met ergonomie. Hierdoor wordt bladblazen een stuk eenvoudiger. Verder zitten er meerdere ventilatorsnelheden op, zodat je het zelf kan afstellen. Met een maximale blaassnelheid van 250 kilometer per uur, hoef je niet bang te zijn dat de bladeren niet weg gaan. De krachtige accu van wel 36 volt is compatibel met andere Bosch 36 volt tuingereedschap. Op een accu kan je tot wel 35 minuten bladblazen. Er zit geen versnipper- of zuigfunctie op deze bladblazer. Zoek jij een lichte en en ergonomische bladblazer voor een interessante prijs? Bestel dan deze Bosch accu bladblazer!

Powerplus Dual Power POWDPGSET31 Accu Bladblazer

Accu platform

Ook Powerplus heeft een accu bladblazer. Deze bladblazer wordt geleverd met een Dual Power 40V accu en oplader. Deze bladblazer maakt deel uit van het accu platform. Hierdoor zijn de accu`s uitwisselbaar met andere apparaten van het platform. Deze krachtige bladblazer heeft verschillende blaassnelheidsstanden, waardoor je een juiste blaassnelheid kan kiezen voor je klus. Het lage trilgewicht en de softgrip zorgen ervoor dat het fijn is om deze bladblazer te bedienen. Ook op deze bladblazer zitten niet veel exta functies, zoals een neuswiel, versnipper- of zuigfunctie. Hoewel deze functies er niet opzitten, blijft het toch een handige bladblazer! Bestel deze bladblazer van Powerplus en begin binnenkort met bladblazen.

Bosch ALB 18 LI bladblazer

Licht en stil

Op de volgende plek staat de Bosch ALB 18 LI bladblazer. Dit is een een licht bladblazer die voor een bladblazer weinig decibel produceert. Er zit geen zuig- of versnipperfunctie op. Het voordeel is dat je deze accu ook kunt gebruiken in andere Home & Garden gereedschappen met het Power For All systeem. Verder zit er een Syneon-chip in. Dit zorgt ervoor dat de energiegebruik geregeld wordt voor een efficiënte en langere looptijd. Zoek jij een lichte, maar krachtige bladblazer? Dan is dit zeker een optie!

Milwaukee BBL-0 Accu Compacte Blazer

Krachtig en compact

Over deze bladblazer van Milwaukee hoeven we weinig woorden aan vuil te maken. Zoek jij een lichte en compacte, maar krachtige accu grasmaaier? Dan is dit de perfecte optie! Let er wel op dat deze variant geleverd wordt zonder accu.

Einhell Accu Bladblazer GE-CL 18 Li E Kit

Weinig decibel

Deze accu bladblazer van Einhell is een lichtgewicht waardoor het makkelijk te bedienen is. De automatische snelheidsregulering zorgt ervoor dat de snelheid goed past bij de werkzaamheden. Het geluidsniveau bedraagt slechts 68 decibel, wat redelijk laag is voor bladblazers. Helaas zit er geen versnipper- of zuigfunctie op. Zoek je een lichte bladblazer die goed z`n werk doet? Neem dan deze Einhell accu bladblazer in overweging!

Hofftech Draadloze Bladblazer

Budgetvriendelijk

Zoek jij een iets meer standaard model? De Hofftech is een goede bladblazer voor een lagere prijs. Het betreft een licht bladblazer die een redelijk hoge blaassnelheid heeft. Al met al een prima standaard accubladblazer voor een goede prijs.

Ego LB5301E accu bladblazer

Snelheidsfuncties

Deze accu bladblazer van Ego valt direct op door het design. Het wordt aangedreven door en efficiënte en borstelloze motor. Het is voorzien van straalturbinetechnologie en heeft een blaaspijp met grote diameter voor een maximale luchtdoorvoer. Er zitten verschillende snelheidsfuncties op, met een boostfunctie. Het voordeel van meerdere snelheidsfuncties is dat de accu langer meegaat bij een lagere snelheid. Er wordt een accu en een acculader meegeleverd. Zoek jij een degelijke accu grasmaaier met een opvallend design? Bestel dan dit model!

GARDENA PowerJet accu bladblazer

Groot 

We sluiten de lijst af met de accu bladblazer van Gardena. Gardena zal je misschien wel kennen van andere tuingereedschap.  Het is een wat zwaardere bladblazer. Met een maximale blaassnelheid van 100 km/u is het niet de meest krachtigste bladblazer uit de markt. Houd hier rekening mee. Je krijgt geen vermoeidheid in de polsen of armen. Dit komt doordat deze blazer goed uitgebalanceerd is. Er is goed rekening gehouden met ergonomie. De maximale looptijd bedraagt tussen de 13 en 23 minuten. Ben je enthousiast over deze bladblazer op accu? Bestel hem dan direct!

 

Meer informatie over accu bladblazers

Wil je eerst meer informatie over accu bladblazers? Geen zorgen! Hieronder lees jij alles wat je moet weten over accu bladblazers. Vervolgens kun je heel eenvoudig vergelijken en een geschikt model kiezen. 

Welke soorten bladblazers zijn er?

Er zijn verschillende soorten bladblazers. De meest bekende soort is de elektrische bladblazer. Dit is een bedrade bladblazer. Het nadeel hiervan is dat je altijd een verlengsnoer moet gebruiken. Als je een draadloze bladblazer wilt hebben, dan kan je kiezen tussen een benzine bladblazer of een accu bladblazer. De benzine bladblazer werkt op benzine. Het voordeel is dat het een draadloze bladblazer is, maar voor de benzine moet je ook betalen. Daarnaast is benzine niet heel milieuvriendelijk. Een accu bladblazer maakt gebruik van een accu die je van tevoren moet opladen. Er zijn dus 

Bladblazen

Wat zijn de voordelen van een accu bladblazer?

Een accu bladblazer heeft als grote voordeel dat het draadloos is. Je kan de bladblazer overal gebruiken, zonder rekening te houden met de lengte van de verlengsnoer. Dit is ideaal als je een grote tuin hebt, of ook voor op de stoep de bladeren wilt wegblazen. Daarnaast zijn accu bladblazers milieuvriendelijker dan benzine bladblazers. Ook trillen ze minder en maken ze iets minder geluid ten opzichte van benzine bladblazers. De meeste modellen zijn ook heel licht, wat zorgt voor een fijne gebruikservaring. Al met al biedt een accu bladblazer je veel voordelen, met name in gemak en gebruiksvriendelijkheid. 

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een accu bladblazer?

Voordat je zomaar een random accu bladblazer gaat kopen, is het goed om er eerst in te verdiepen. Geen zorgen, dit hoef je niet helemaal zelf te doen. Wij hebben namelijk de belangrijkste punten waar je op moet letten al hieronder neergezet. Als je weet wat je wensen zijn, dan kun je ook gerichter gaan zoeken.

Accu`s en capaciteit

Als eerste is het belangrijk om te kijken naar hoeveel accu`s er worden meegeleverd. Sommige modellen worden verkocht zonder accu. Deze dien je nog los bij te bestellen. Andere modellen worden meegeleverd met meerdere accu`s. 

De capaciteit van de accu wordt uitgedrukt in Ah, dat staat voor ampère-uren. Over het algemeen betekent een hogere capaciteit een langere gebruiksduur. Dit is wel afhankelijk van andere factoren. Zo kan een accu bladblazer met een hoge blaassnelheid en luchtvolume, meer vermogen/energie verbruiken. 

Is de accu niet groot genoeg? Kijk dan of je een tweede accu erbij kan kopen. Zo weet jij zeker dat je genoeg hebt om alles af te maken.

Blaassnelheid en blaasvolume

Het is belangrijk om op de blaassnelheid en de blaasvolume / luchtvolume te letten. De blaassnelheid geeft de kracht aan van de lucht die uit de bladblazer komt. Dit wordt, net zoals een auto, in kilometers per uur uitgedrukt. Het wil niet altijd zeggen dat een hoge km/u direct goed is. Stel je voor je hebt twee bladblazers die 120 km/u kunnen blazen, één met een smalle pijp en de andere met een brede pijp. Bij de variant met de brede pijp komt er in totaal veel meer lucht uit op een groter oppervlakte. Hierdoor ben je over het algemeen sneller klaar met bladblazen. Daarom is het belangrijk om niet alleen te kijken naar de blaassnelheid, maar ook naar de blaasvolume. Het blaasvolume wordt uitgedrukt in kubieke meter per minuut (m3/min).

Extra functies

Er kunnen een aantal functies op de bladblazer zitten die je het leven een stuk makkelijker maken. Hieronder vind je de enkele extra functies.

  • Neuswiel – een neuswiel zit onderaan de pijp. Hierdoor kan je de bladblazer over de grond rollen. Dit is een handige functie als je een zware bladblazer hebt.
  • Zuigfunctie en opvangzak – een andere functie is de zuigfuncties. Normaal worden de bladeren weggeblazen. Het kan ook zijn dat je de bladeren juist weg wilt hebben. Daarom kan je ook kiezen voor een variant die de bladeren opzuigt in een zak. 
  • Versnipperfunctie – als de bovengenoemde functie handig is, dan is de versnipperfunctie ook een handige functie. Het versnippert de bladeren al ze worden opgezogen. Dit bespaart weer ruimte. Daarnaast kunnen (sommige) versnipperde bladeren als compost gebruikt worden.

Gewicht en gebruiksgemak

Wat vaak vergeten wordt is om te kijken naar het gewicht van de accu bladblazer. Heb je een grote tuin? Dan wil je een geen bladblazer die te veel weegt. Een bladblazer met een neuswiel kan je ondersteuning bieden als je een zware bladblazer hebt. Let er op dat het gewicht soms wordt weergeven zonder accu en de andere keer inclusief accu. Verder is het belangrijk om te kijken naar het gebruiksgemak van de accu bladblazer. Hoe zijn bijvoorbeeld de handgrepen? Kijk ook eens bij de recensies van mensen. 

Geluid

Een bladblazer maakt best wel een hard geluid. Over het algemeen maakt een accu bladblazer iets minder geluid dan een bladblazer die op benzine werkt. De hoogte van het geluid wordt uitgedrukt in het aantal decibel. Als je niet te veel overlast wil veroorzaken, kies dan een wat stillere bladblazer. Voor jezelf is het altijd aan te raden om gehoorbescherming te nemen.

Merk en kwaliteit

Als laatste is het belangrijk om naar de kwaliteit te kijken. Dit kun je doen door reviews te kijken. Je kan ook voor een bekender merk gaan. Let er wel op dat je soms ook extra voor een merk betaalt. Bekende merken die accu bladblazers verkopen zijn: Makita, Bosch, Gardena, Powerplus, Einhell en Black + Decker.

Topgekocht.nl neemt deel aan partnerprogramma`s van bol.com, coolblue.nl, Tradetracker, Awin en Daisycon om een kleine commissie te ontvangen. Jij betaalt niks extra`s en hierdoor kunnen wij de website van meer content voorzien. Daarnaast kan het zijn dat informatie op deze pagina foutief, niet volledig of niet meer actueel is. Er kunnen hier geen rechten aan worden ontleend. | Affiliate disclaimer & disclaimer

Bekijk prijs bij:

bol.com
toolmax.nl
Over Topgekocht.nl

Ben je op zoek naar een nieuw product? Dan ben je bij Topgekocht.nl op het juiste adres! Laat je inspireren!

Laatste berichten