Sony WF-1000XM4 | Productreview

Als muziekliefhebber ben je altijd op zoek naar de beste kwaliteit. Goede oortjes kan de muziekbeleving nog mooier maken! Met een ongeëvenaarde geluidskwaliteit, geavanceerde ruisonderdrukking en gebruiksgemak biedt de Sony WF-1000XM4 oordopjes een indrukwekkende luisterervaring. In dit artikel vertellen wij alles wat je moet weten over de Sony WF-1000XM4 oordopjes.

Inhoud

Sony WF-1000XM4 oordopjes

De Sony WF-1000XM4 is de opvolger van de succesvolle Sony WF-1000XM3. Het zijn in-ear bluetooth oordopjes met verschillende slimme functies. De WF-1000XM4 oortjes leveren een geluidskwaliteit van topklasse. Zo geniet jij van heldere, gedetailleerde tonen en diepe, rijke bassen. Elk detail van jouw favoriete muziek komt hierdoor tot leven. De Sony WF-1000XM4 oordopjes zijn spatwaterbestendig (IPX4) waardoor deze oortjes zeer geschikt zijn voor het dagelijks gebruik. Door fast pairing koppel jij heel snel de oortjes, waardoor je eerder geniet van jouw favoriete muziek. Hieronder lees jij alles over de oortjes van Sony.

Noise cancelling en ambient sound

De Sony WF-1000XM4 oordopjes hebben verschillende modus, waaronder noise cancelling en ambient sound. Dit zijn twee modes die heel handig zijn in het dagelijks leven. We vertellen je er graag meer over. 

Noise Cancelling

De Sony WF-1000XM4 oordopjes zijn voorzien van ANC. ANC staat voor Active Noise Cancelling. Noise cancelling, ook wel bekend als ruisonderdrukking, is een audiotechnologie wat ervoor zorgt dat omgevingsgeluid verminderd wordt. Naast oordopjes, heb je ook koptelefoons met noise cancelling. Hierdoor sluit jij je beter af van omgevingsgeluid, waardoor de muziekbeleving wordt vergroot. Dit is ideaal als je jezelf even wilt afzonderen. Zit er iemand in de trein te smakken? Doe de oortjes in en zet Noise Cancelling aan. Zo heb je hier geen last meer van. De Active Noise Cancelling van de Sony WF-1000XM4 wordt als heel goed ervaren.

Oordopjes met noise cancelling

Ambient Sound

Naast Noise Cancelling zijn deze earbuds ook voorzien van Ambient Sound. Door de Ambient sound mode aan te zetten, laat je de omgevingsgeluiden doorkomen in jouw oortjes. Zo blijf je bewust van wat er in jouw omgeving gebeurt en luister jij toch naar jouw favoriete muziek. Ambient Sound is een handige functie waardoor het luisteren naar muziek ook een stuk veiliger wordt in bepaalde situaties.

De batterijduur

Deze oortjes hebben een baterijduur (als Noise Cancelling aanstaat) van wel 8 uur. Met de oplaadcase geniet je nog eens van 16 uur. De case waar de oortjes inzitten kan je draadloos opladen of met een usb-c kabel. Daarnaast beschikt deze Sony WF-1000XM4 oordopjes over Quick Charge. Na slechts 5 minuten opladen, kan je alweer 60 minuten genieten van muziek uit deze oortjes. De bijbehorende Headphone Connect-App geeft een melding als jouw case minder dan 30% batterijpercentage heeft. Daarnaast kan je nog andere coole functies gebruiken in de Headphones Connect-App, waardoor je het geluid aanpast naar jouw smaak.

Fitting guidance

Deze oortjes hebben nieuw ontwikkelde ear tips van speciaal materiaal, wat zorgt voor een nog beter draagcomfort en betere ruisonderdrukking. Daarnaast krijg jij verschillende soorten maten ear tips. Dit zorgt ervoor dat deze oortjes bij de meeste mensen goed zitten. Met fitting guidance in de app kan je de fit van je oren detecteren en zo de juiste maat kiezen voor de beste ruisonderdrukkingprestaties

Gesprekken voeren en muziek op pauze

Met deze oortjes in kun jij ook gesprekken voeren, omdat er een kleine microfoon in de oortjes zit. Zo kan jij handsfree gesprekken voeren waar je maar bent. Daarnaast hebben deze oortjes nog een handige functie. De muziek stopt automatisch als de oordoppen uit jouw oren zijn.

360 Reality Audio

360-audio, ook wel bekend als 360-graden audio, is een audiotechnologie waarbij het geluid vanuit alle richtingen lijkt te komen. Het creëert een ruimtelijk geluidslandschap waarbij geluiden van boven, onder, voor en achter de luisteraar lijken te komen, wat zorgt voor een meeslepende luisterervaring. Niet alle nummer kunnen worden afgespeeld met 360 Reality Audio. Het vereist ook content die speciaal is opgenomen of bewerkt in het 360-audioformaat om de ruimtelijke effecten te kunnen ervaren.

Sony WF-1000XM4 kopen

Bekijk hieronder de prijs van de Sony WF-1000XM4 bij verschillende aanbieders. De prijzen worden met regelmaat automatisch geüpdatet. De oortjes zijn zowel in het zwart als in het wit verkrijgbaar. 

Sony WF-1000XM4 aanbieding

We kunnen het voorstellen dat je op zoek bent naar een aanbieding voor de Sony WF-1000XM4.  Hieronder zie je de prijzen van verschillende aanbieders. Zie je de prijs van een aanbieder afwijken t.o.v. andere aanbieders? Dan kan het zijn dat het product in de aanbieding is.

Conclusie

De Sony WF-1000XM4 is een goede keuze als je wil gaan voor goede kwaliteit oortjes, met veel slimme functies. Het geluid en de Noise Cancelling van deze oortjes worden door veel mensen als zeer goed ervaren. De oortjes zijn spatwaterdicht en daarom handig in het dagelijks gebruik. Al met al zijn dit fijne oordopjes voor een goede prijs.

Sony WF-1000XM4 oordopjes
Topgekocht.nl neemt deel aan partnerprogramma`s van bol.com, coolblue.nl, Tradetracker, Awin en Daisycon om een kleine commissie te ontvangen. Jij betaalt niks extra`s en hierdoor kunnen wij de website van meer content voorzien. Daarnaast kan het zijn dat informatie op deze pagina foutief, niet volledig of niet meer actueel is. Er kunnen hier geen rechten aan worden ontleend. | Affiliate disclaimer & disclaimer
Over Topgekocht.nl

Ben je op zoek naar een nieuw product? Dan ben je bij Topgekocht.nl op het juiste adres! Laat je inspireren!

Laatste berichten