Fresh ‘n Rebel Clam 2 ANC test en review

Je bent op zoek naar een nieuwe koptelefoon en de Fresh ‘n Rebel Clam 2 ANC heeft je aandacht getrokken. Goed nieuws, je bent op de juiste plek. In deze blog duiken we diep in de wereld van deze hoofdtelefoon. We hebben hem grondig getest en we zijn klaar om onze bevindingen met je te delen. Dus, is deze koptelefoon je geld waard? Blijf lezen om daar achter te komen!

Inhoud

De eerste indruk

Het uitpakken van de Fresh ‘n Rebel Clam 2 ANC is een hele ervaring. Deze hoofdtelefoon wordt geleverd met een opberghoes, oplaadkabel en een AUX-kabel. De hoes is een fijne toevoeging, omdat je de koptelefoon zo makkelijk en veilig mee kunt nemen. De oplaadkabel en audiokabel zijn van goede kwaliteit en doen wat ze moeten doen. De koptelefoon ziet er strak, modern en robuust uit. Maar zoals we allemaal weten, gaat het bij koptelefoons niet alleen om het uiterlijk, maar vooral om de geluidskwaliteit en het draagcomfort.

Het eerste wat je merkt als je de Fresh ‘n Rebel Clam 2 ANC opzet, is het comfort. De kussens zijn zacht en sluiten goed aan op je oren. Dit is een belangrijk punt, want een koptelefoon kan nog zo goed klinken, als hij niet lekker zit, ga je hem niet vaak gebruiken. Een ander punt dat meteen opvalt, is het gewicht van de koptelefoon. De Fresh ‘n Rebel Clam 2 ANC is licht, wat het draagcomfort ten goede komt. Dit maakt hem ideaal voor langdurig gebruik, bijvoorbeeld tijdens een lange vlucht of een dag werken. 

Kortom, de eerste indruk van de Fresh ‘n Rebel Clam 2 ANC is positief. Het is een mooi vormgegeven, comfortabele koptelefoon die licht van gewicht is. Maar de echte test komt natuurlijk bij het luisteren naar muziek en het ervaren van de geluidskwaliteit en noise cancelling. Daarover lees je meer in de volgende secties van deze review.

Fresh `n Rebel Clam 2 Anc

Belangrijke specificaties

Voordat we dieper ingaan op de ervaring met de Fresh ‘n Rebel Clam 2 ANC, is het goed om een overzicht te geven van de belangrijkste specificaties. Deze specificaties geven je een idee van wat je van deze koptelefoon kunt verwachten. De Fresh ‘n Rebel Clam 2 ANC is een over-ear koptelefoon met Active Noise Cancelling (ANC). Dit betekent dat hij omgevingsgeluiden actief onderdrukt, zodat je je volledig kunt concentreren op je muziek. Je sluit je letterlijk af van de omgeving. Hij heeft een ingebouwde microfoon, waardoor je ook handsfree kunt bellen. Het opladen duurt slechts drie uur. En dan te bedenken dat deze koptelefoon een speeltijd heeft van 45 uur met ANC aan, en zelfs 60 uur als je de ANC uitzet. Ideaal, zeker voor lange vluchten of als je veel in de trein zit! De Fresh ‘n Rebel Clam 2 ANC is dus zeker geen lichtgewicht als het gaat om specificaties. In de volgende secties gaan we deze specificaties één voor één langs en vertellen we je hoe ze in de praktijk werken.

Geluidskwaliteit en Active Noise Cancelling

Laten we eens kijken naar de geluidskwaliteit en de active noise cancelling functie. Beide zijn cruciaal voor een goede koptelefoon. Bij het testen van de Fresh ‘n Rebel Clam 2 ANC viel het meteen op: de geluidskwaliteit is uitstekend. De lage tonen zijn diep en rijk, de middentonen zijn helder en de hoge tonen zijn scherp zonder te schel te zijn. Dit zorgt voor een gebalanceerd geluid waarin geen enkel detail verloren gaat.

De active noise cancelling functie is een van de grote pluspunten van de Fresh ‘n Rebel Clam 2 ANC. Deze functie onderdrukt omgevingsgeluiden, waardoor je je volledig kunt focussen op je muziek. Het werkt echt goed. Zelfs in een lawaaierige omgeving, zoals een vliegtuig of een drukke straat, kun je genieten van je muziek zonder gestoord te worden door omgevingsgeluiden.

De Fresh ‘n Rebel Clam 2 ANC scoort dus hoog op geluidskwaliteit en noise cancelling. Het is duidelijk dat Fresh ‘n Rebel veel aandacht heeft besteed aan deze twee belangrijke aspecten.

Batterijduur

Over naar de batterijduur. De Fresh ‘n Rebel Clam 2 ANC scoort ook op dit punt hoog. Met een volle batterij kun je tot 45 uur luisteren met de noise cancelling aan. Zet je deze functie uit, dan loopt de luistertijd op tot een indrukwekkende 60 uur. Dit is aanzienlijk langer dan veel andere koptelefoons in dezelfde prijsklasse. Het opladen duurt maar drie uur, dus je zit nooit lang zonder muziek. Samengevat levert de Fresh ‘n Rebel Clam 2 ANC uitstekende prestaties als het gaat om batterijduur.

Prijs-kwaliteitverhouding: is de Fresh 'n Rebel Clam 2 ANC zijn prijs waard?

De Fresh ‘n Rebel Clam 2 ANC valt qua prijs onder de midrange hoofdtelefoons, maar voor de prijs krijg je wel veel waar voor je geld. Laten we eens kijken naar wat je precies krijgt voor die prijs. Het geluid van deze koptelefoon is uitstekend. Je krijgt een gebalanceerd geluid met diepe bassen, heldere middentonen en scherpe hoge tonen. De noise cancelling werkt goed, zelfs in lawaaierige omgevingen. De batterijduur is indrukwekkend, met 45 uur speeltijd met ANC aan en 60 uur als je de ANC uitzet. Daarnaast is de koptelefoon comfortabel om te dragen, zelfs voor langere tijd. Hij is licht van gewicht en de kussens sluiten goed aan op je oren. De bouwkwaliteit is ook goed, wat betekent dat deze koptelefoon lang mee kan gaan. Als we dit allemaal in overweging nemen, kunnen we concluderen dat de prijs-kwaliteitverhouding van de Fresh ‘n Rebel Clam 2 ANC zeer goed is!

Fresh `n Rebel koptelefoon

Topgekocht.nl neemt deel aan partnerprogramma`s van bol.com, coolblue.nl, Tradetracker, Awin en Daisycon om een kleine commissie te ontvangen. Jij betaalt niks extra`s en hierdoor kunnen wij de website van meer content voorzien. Daarnaast kan het zijn dat informatie op deze pagina foutief, niet volledig of niet meer actueel is. Het kan zijn dat wij gesponsord zijn om een review te schrijven. Wij proberen altijd objectief te blijven en je van de beste review te voorzien. Er kunnen hier geen rechten aan worden ontleend. | Affiliate disclaimer & disclaimer

Over Topgekocht.nl

Ben je op zoek naar een nieuw product? Dan ben je bij Topgekocht.nl op het juiste adres! Laat je inspireren!

Laatste berichten