Beste pocket printers van 2024 | Top 10

De photobooth`s op bruiloften zijn booming business op dit moment. Hoe gaaf is het als je direct foto`s kan uitprinten op een feestje?! Met een pocket printer kun jij direct foto`s uitprinten op een feestje en aan andere mensen uitdelen. Daarnaast print jij de mooiste vakantiefoto`s heel eenvoudig uit. In dit artikel leggen we je alles uit over de beste pocket printers. Vergelijk daarnaast de beste pocket printers van 2024.

Inhoud

Vind de beste pocket printers van 2024!

Sneller en eenvoudiger tot een aankoopbeslissing.

Wat is een pocket printer?

De naam zegt het eigenlijk al. Pocket betekent zak in het Engels. Als je het letterlijk gaat vertalen, dan staat er dus zak printer. Je print met een pocket printer heel eenvoudig kleine foto`s uit via jouw telefoon. Daarnaast kan je deze printer heel eenvoudig meenemen op vakantie of naar feestjes. Een pocket printer heeft namelijk een klein formaat, waardoor deze vaak makkelijk in een handtas past. Het fijne van een pocket printer is dat je direct een gemaakte foto kan uitprinten en aan iemand geven. Het is ook nog mogelijk om even snel de foto te bewerken, voordat je hem gaat uitprinten. Je kan direct de beste (of juist de slechtste) selfies printen. Maak deze momenten leuker met een pocket printer

Pocket printer

Hoe werken pocket printers?

Sommige pocket printers hebben een verschillende werking. Allereerst is het van belang dat de printer voldoende is opgeladen. Het is namelijk zonde als je geen foto`s kan printen op een feestje. Volg vervolgens de installatie instructies en plaats het papier in de printer. Zet vervolgens de pocket printer aan als je een foto wil gaan printen. Vervolgens koppel je de pocket printer met jouw telefoon via WIFI, Bluetooth of met een kabeltje. Bewerk nog even snel de foto en print hem daarna direct uit. 

Pocket printers werken vaak met zinkpapier. De werking kan verschillen, maar meestal hoef je alleen maar geschikt printpapier toe te voegen. Daarnaast zijn er ook een aantal thermische pocket printers. Deze printen vaak in zwart wit. Hieronder zie je een video waar geprint wordt zonder inkt.

Waar moet je op letten bij het kopen van een pocket printer?

Zoals we hebben gezien, kan een pocket printer (en het papier) prijzig zijn. Daarom is het belangrijk dat je een goede pocket printer uitkiest. Hieronder staan een aantal zaken waar je op kan letten als je een pocket printer gaat aanschaffen.

De printtijd

De printtijd van verschillende pocket printers kan verschillen. Dit varieert meestal van enkele seconden tot iets langer dan een minuut. Als je foto`s alleen voor jezelf gaat printen, kan dit geen probleem zijn. Het is wel anders als jij een feestje heb en je moet de foto`s voor 6 mensen printen. Dan ben je wel even bezig. Mocht je de printtijd belangrijk vinden, dan is het goed om dit van te voren even na te kijken. Bekijk dit altijd op de product pagina van de aanbieder.

De vorm van een pocket printer

Kijk ook goed naar de vorm van een pocket printer. Sommige pocket printers zijn wat groter of dikker dan andere. Zorg ervoor dat je er een selecteert die je makkelijk kan meenemen. Kijk ook goed naar het design als je dat belangrijk vindt. Je wil natuurlijk wel indruk maken op je vrienden of vriendinnen.

In kleur of zwart wit printen

Sommige pocket printers kunnen alleen zwart wit printen. De foto`s worden dan op thermisch papier geprint. Voorkom teleurstelling en bekijk dus goed of jouw gevonden pocket printer in kleur of alleen in zwart wit print. 

Wat zijn de alternatieven van een pocket printer?

Overweeg jij om een pocket printer aan te schaffen? Kijk dan ook eerst naar de alternatieven. We hebben hieronder een aantal alternatieven neergezet, zoals de Polaroid camera en een normale printer. 

Polaroid camera

Een alternatief van de pocket printer is de welbekende polaroidcamera. Een polaroidcamera is een fototoestel die direct na het maken van de foto, de foto ook afdrukt. Sommige Polaroid camera`s werken op batterijen en andere weer op een accu. Het is belangrijk dat jij geschikt printpapier in het juiste formaat hebt.

Polaroid Camera

Hierboven zie je een populaire polaroid camera weergegeven. Het voor- of nadeel is dat deze camera direct de foto print. Heb je een gekke bek getrokken tijdens het maken van de foto? Dan heb jij pech (of geluk) en wordt hij direct uitgeprint! Het voordeel van een pocket printer is dat je zelf de beste foto kan kiezen en eerst bewerken. 

Normale printer

Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een foto te printen via een normale printer. Dit is voor veel mensen minder leuk dan een kleine foto printen via een pocket printer. Met een normale printer kun je niet overal direct foto`s printen.

Foto`s laten printen

Het is ook mogelijk om jouw foto`s professioneel te laten afdrukken, zoals bij de Hema. Ook hierbij kun jij niet direct de foto`s printen. Je betaalt dan meestal een aantal cent per foto. Via deze optie kun je de foto`s in verschillende formaten uitprinten. Dit is een goed alternatief, maar het plezier en gemak van een pocket printer is ook heel waardevol.

Wat zijn de voordelen van pocket printers?

Pocket printers hebben een aantal voordelen t.o.v. andere printers. Er zijn veel verschillende redenen waarom een pocket printer voor jou handig kan zijn. Hieronder hebben we een aantal mogelijke voordelen van pocket printers benoemd:

  • Ze zijn klein en kun je daarom makkelijk meenemen.
  • Je kan direct foto`s printen
  • Je kan direct foto`s uitdelen
  • Het printen van een foto gaat heel snel.
  • Het zijn kleine foto`s die je kan ophangen of in een fotoboek kan plakken.

Wat zijn de nadelen van pocket printers?

Naast de vele voordelen, hebben pocket printers ook een aantal nadelen. Een aantal mogelijk nadelen staan hier weergegeven:

  • De kwaliteit kan soms wat minder zijn.
  • Pocket printers kunnen wat prijzig zijn in de aanschaf.
  • Het papier is prijzig.
Je ziet dat foto`s printen via een pocket printer best prijzig kan zijn. We zullen jou meer vertellen over de kosten van een pocket printer. 

De kosten van een pocket printer

Een pocket printer kan een mooie verassing zijn voor een dierbare (of jezelf). Echter, er zit wel een prijskaartje aan een pocket printer. Niet alleen de aanschaf kan duur zijn, maar ook het papier kan duurder zijn. Hieronder zie je de gemiddelde kosten van een pocket printer en papier weergegeven.

Aanschafkosten

De meeste pocket printers zijn te koop tussen de €50 en €150. Gemiddeld betaal je ongeveer €100 voor een pocket printer. Zoals al gezegd, zijn dit niet de enige kosten. Het is daarom belangrijk dat jij van tevoren ook kijkt naar de kosten van het papier. 

Kosten voor het papier

De kosten voor het papier zijn vaak een tegenslag voor veel mensen. Een afdrukvel kost al vaak 80 cent tot één euro. Stel dat je tien foto`s print, dan ben je al gauw tien euro kwijt. 

Pocket printer papier

De totale kosten

Het is mogelijk om een goedkope pocket printer te pakken, maar als je hier altijd duur papier voor moet kopen, ben je alsnog veel geld kwijt. Daarom kan het soms voordeliger zijn om een iets duurdere pocket printer aan te schaffen, waar je goedkoper papier voor nodig hebt. Dit kun je berekenen met de volgende formule:

Totale kosten = Aanschafprijs + (kosten van één velletje fotopapier * verwacht aantal geprinte foto`s)

Als voorbeeld

Je verwacht dat je in totaal 500 foto`s gaat printen.

Optie 1
Aanschafkosten: €100
Kosten van één velletje fotopapier: €1

Optie 2
Aanschafkosten: €150
Kosten één velletje fotopapier: €0,75

Totale kosten optie 1:  €600
Gemiddeld per foto: €1,20

Totale kosten optie 2:  €525
Gemiddeld per foto: €1,05

Je ziet dat een hogere aanschafprijs, uiteindelijk voordeliger kan zijn. Kijk dus ook altijd goed naar de kosten van een velletje fotopapier en hoeveel foto`s jij verwacht te printen.

De beste pocket printers van 2024 vergelijken

Je hebt nu alles gelezen over pocket printers. Hieronder staan tien verschillende pocket printers uit verschillende prijsklassen. Met de informatie die je nu hebt, wordt het uitzoeken van een geschikte pocket printer heel eenvoudig. Vergelijk hieronder de beste pocket printers van 2024. 

Fujifilm Instax Mini Link 2

De instax mini Link 2 inspireert creativiteit en talloze interacties met jouw vrienden en familie. Verbind draadloos met jouw smartphone en de mini Link 2 app. Maak je klaar om meer te maken én te geven met de instax mini Link 2 dankzij toffe functies zoals instaxAiR™ en de geliefde Match Test.

Printen vanaf je telefoon Maak jouw herinneringen direct tastbaar met deze instax mini printer. Selecteer de foto’s die je wilt printen in de instax mini Link 2 app. Voeg tekst en filters toe, speel met contrasten en verbind draadloos met de instax mini Link 2 voordat je jouw foto print.

Creativity is in the AiR Stap in de virtuele wereld met de instax mini Link 2. Verrijk jouw momenten met real time bewegingen die omgezet worden naar AR effecten. Voeg bubbels, graffiti of glitter toe aan jouw print! Houd de functietoets op je instax mini Link 2 ingedrukt en zwaar je armen in het rond om de virtuele wereld van instaxAiR™ te betreden.
Deze compacte, lichtgewicht printer is verkrijgbaar in Soft Pink, Clay White of Space Blue. Van de functieknop aan de bovenkant (klaar om te tekenen in AR), tot de nette LED-strip rond de instax-printer (die je alles geeft over de app-modus).

HP Sprocket New Edition

De HP Sprocket New Edition is de opvolger van de bekende HP Sprocket! De vernieuwde HP Sprocket is verkrijgbaar in diverse nieuwe kleuren. Deze fotoprinter heeft een zeer compact formaat zodat hij gemakkelijk in je broekzak past en je hem dus overal mee naar toe kan nemen. Maak kennis met de coolste mobiele foto printer op zakformaat!

Wat is nieuw aan de HP Sprocket New Edition?
De vernieuwde HP Sprocket is in staat sneller te verbinden met je mobiele device. Daarnaast heeft de printer een slaapstand, zodat het automatisch uitschakelt zodra je het niet gebruikt. Dankzij de vernieuwde mogelijkheden kunnen meerdere gebruikers tegelijkertijd verbinden en printen. Ook kun je jouw Sprocket personaliseren dankzij het aanpasbare led lampje. Last but not least, kun je jouw foto’s ook voorzien van Augmented reality. Hierdoor komen jouw foto’s helemaal tot leven!

Eenvoudig verbinden
Bewaar dus niet langer al die leuke foto’s op je smartphone, maar print ze direct uit en deel ze met de wereld. Het werkt ook nog eens heel simpel. Download de HP Sprocket app, maak een bluetooth verbinding tussen je smartphone en de Sprocket, scrol vervolgens door je foto albums op je smartphone of op social media en print de leukste foto’s direct uit!

Om het beste resultaat te krijgen adviseren wij je om het originele HP ZINK fotopapier met kleeflaag te gebruiken. ZINK maakt aangepast fotopapier voor een aantal printers van HP, zo verzeker je jezelf van de beste kwaliteit afdrukken op zakformaat.

Aye kids Fotoprinter

Het bewaren van foto’s en plaatjes gaat steeds meer digitaal, toch blijft het leuk wanneer het tastbaar is. Daarom is de fotoprinter de perfecte aankoop voor jou! Print eenvoudig per direct al jouw gewenste foto’s, notities, labels boodschappenlijstjes en nog veel meer uit. Mooie herinneringen uitprinten was nog nooit zo makkelijk met de leukste foto’s en plaatjes op echt fotopapier. Met de fotoprinter druk je overal foto’s af door middel van bluetooth. Print alles makkelijk uit en maak de mooiste vakantiefoto’s, selfies, tekeningen of andere foto’s direct tastbaar.

 

Polaroid - 9046 - Polaroid HiPrint

Als je een fan bent van IT en elektronica, blijf up-to-date in de wereld van technologie en mis zelfs de kleinste details niet, koop Fotoprinter Polaroid HI-PRINT 2x3tegen een onklopbare prijs.

Fujifilm Instax Link Wide - Grijs

De allernieuwste Fujifilm Instax smartphoneprinter is er, en hij is WIDE. Print nu in het grootste instax filmformaat én in de beste printkwaliteit tot nu toe! Zo kies je tussen rich mode en natural mode voor levendige kleuren, of die toffe instax look. De Instax Link WIDE is verkrijgbaar in het grijs en het wit. Dankzij de gratis app bewerk je jouw foto’s in een handomdraai. Bewerk templates of voeg stickers en filters toe om jouw foto uniek te maken. Laat zelfs een geheim bericht, spraakmemo, website of locatie achter in de vorm van een QR-code! Live life WIDE!

 

Canon Zoemini

Met de Canon Zoemini leg je alle fotomomenten vast! Stop dit kleine en lichte printertje in je tas of broekzak en print direct een fotosticker, waar je ook bent. Met de gratis meegeleverde hardcase bescherm je je Zoemini tegen eventuele krasjes en vuil.Geef de foto weg als herinnering aan een mooi moment, of plak ‘m bijvoorbeeld op je telefoon voor een persoonlijke touch.

Xiaomi Mi Portable Photo Printer

Xiaomi Pocket Photo Printer is klein, gemakkelijk overal mee naar toe te nemen.
De Xiaomi Portable Photo Printer weegt slechts 181 gram en past makkelijk in je zak of rugzak.

Het is gemaakt van ABS- en PC-materiaal dat bestand is tegen schokken en vlammen, wat niet gemakkelijk te vervormen en van kleur te veranderen is.
Het is perfect om uw foto’s tot leven te brengen dankzij de aanwezigheid van ZINK-technologie, zonder inkt.
Op deze manier is printen kinderspel en heb je ZINK thermisch fotopapier nodig – waarvoor geen inkt nodig is dankzij een innovatieve technologie.
Je kunt ook AR-inhoud maken door alleen een video van maximaal 20 seconden of audiobestanden te draaien om alles af te spelen via de specifieke applicatie Mi Home. De Xiaomi Pocket Photo Printer maakt gebruik van Thermal Printing Technology (ZINK), die een resolutie van 313x400dpi biedt, wat betekent dat het elk detail van een afbeelding nauwkeurig kan weergeven. Het is mogelijk om fotopapier af te drukken van maximaal 2×3 inch (50 mm x 76 mm). De printer heeft ongeveer 45 seconden nodig om één pagina af te drukken en ondersteunt het JPEG- en PNG-bestandsformaat

Canon SELPHY SQUARE QX10

Met de Canon Selphy Square QX10 leg je alle momenten die je niet meer wil vergeten vast! Deze compacte en draagbare fotoprinter neem je gemakkelijk overal mee naar toe, print direct een fotosticker, waar je ook bent. Geef de foto weg aan je vrienden of famile of plak ‘m bijvoorbeeld op je telefoon of in je kamer voor een persoonlijke touch.

Verbind via Bluetooth je smartphone of tablet met de Canon Selphy QX10 om je favoriete foto’s direct te printen. Kies de leukste foto’s op social media of uit jouw foto albums en binnen 50 seconden heb je een cool fotootje van 6.8 bij 6.8 cm in je hand. De fotootjes zijn ook nog eens bestendig tegen vlekken, scheuren en water! Even snel je foto’s finetunen voordat je ze print? Download de Canon Selphy Photo Layout-app en leg snel filters, AR, frames, teksten en tekeningen over je foto. Gebruik de Tile-functie in de app om van meerdere kleine foto’s één grote foto te maken of een collage.

Kodak Fotoprinter Mini 2 - blauw

Fotoprinter Mini 2
Het ideale cadeau voor je insta-verslaafde vriendin of je selfie-gekke broer; of natuurlijk gewoon voor jezelf. Want wat is er leuker dan die allermooiste foto niet alleen online te delen, maar nu ook binnen een paar seconde uitgeprint te hebben.

Sharing is caring
Kodak begrijpt dat je dag in dag uit foto’s verzamelt, sommige te leuk om voor jezelf te houden. Met de Fotoprinter Mini 2 print je deze gemakkelijk vanaf ieder device (laptop, tablet, telefoon) en maak je je favoriete momenten tastbaar. In ongeveer één minuut rolt jouw foto full-color in creditcardformaat uit de printer (afmeting van 2,1 x 3,4 inch).

Canon SELPHY Square QX10

Met de Canon Selphy Square QX10 leg je alle momenten die je niet meer wil vergeten vast! Deze compacte en draagbare fotoprinter neem je gemakkelijk overal mee naar toe, print direct een fotosticker, waar je ook bent. Geef de foto weg aan je vrienden of famile of plak ‘m bijvoorbeeld op je telefoon of in je kamer voor een persoonlijke touch.

Verbind via Bluetooth je smartphone of tablet met de Canon Selphy QX10 om je favoriete foto’s direct te printen. Kies de leukste foto’s op social media of uit jouw foto albums en binnen 50 seconden heb je een cool fotootje van 6.8 bij 6.8 cm in je hand. De fotootjes zijn ook nog eens bestendig tegen vlekken, scheuren en water! Even snel je foto’s finetunen voordat je ze print? Download de Canon Selphy Photo Layout-app en leg snel filters, AR, frames, teksten en tekeningen over je foto. Gebruik de Tile-functie in de app om van meerdere kleine foto’s één grote foto te maken of een collage

Conclusie

Je hebt nu tien verschillende pocket printers vergeleken. Hopelijk heb jij een mooie pocket printer kunnen vinden. Hopelijk heb jij een pocket printer gevonden die voor jou de beste is. Lees dan ook de andere elektronica artikelen op topgekocht.nl.
Topgekocht.nl neemt deel aan partnerprogramma`s van bol.com, coolblue.nl, Tradetracker, Awin en Daisycon om een kleine commissie te ontvangen. Jij betaalt niks extra`s en hierdoor kunnen wij de website van meer content voorzien. Daarnaast kan het zijn dat informatie op deze pagina foutief, niet volledig of niet meer actueel is. Er kunnen hier geen rechten aan worden ontleend. | Affiliate disclaimer & disclaimer

Bekijk prijs bij:

bol.com
vivolanda.nl

Bekijk prijs bij:

bol.com
blokker.nl

Bekijk prijs bij:

bol.com
mediamarkt.nl

Bekijk prijs bij:

bol.com
vivolanda.nl

Bekijk prijs bij:

bol.com
blokker.nl

Bekijk prijs bij:

bol.com
mediamarkt.nl
Over Topgekocht.nl

Ben je op zoek naar een nieuw product? Dan ben je bij Topgekocht.nl op het juiste adres! Laat je inspireren!

Laatste berichten