De 5 beste kattenverjagers van [year]

Je kent het wel. Voor de zoveelste keer heb je weer die ene vervelende kat in de tuin zitten. Hij gebruikt nu de tuin voor zijn kleine en grote behoefte. Het is nu wel weer genoeg geweest. Gelukkig zijn hier oplossingen voor, zoals een kattenverjager. Het is belangrijk dat je een goede kattenverjager koopt, zodat het daadwerkelijk effect gaat opleveren. In dit artikel vertellen we alles over kattenverjagers en vergelijk jij snel en eenvoudig de 5 beste kattenverjagers van [year].

De beste kattenverjagers

Inhoud

Vind de beste kattenverjager van [year]!

Sneller en eenvoudiger tot een aankoopbeslissing.

Wat is een kattenverjager?

Veel mensen vinden katten leuke dieren, maar je zit niet te wachten op de katten van andere in jouw tuin. Al helemaal niet als de katten daar hun behoeften doen of lawaaierig aan het vechten zijn. Daarnaast wil jij jouw zandbak graag voor jouw kind houden en is het geen kattentoilet. 

Een optie is om met kattenschrik te strooien. Deze korrels strooi jij een jouw tuin neer. De katten vinden de korrels stinken, maar de kans is groot dat niet alleen de katten dat vinden. Jouw tuin is jouw plekje en dat wil je ook graag zo houden. Kies je toch voor kattenschrik? Let er dan wel op dat de korrels waterbestendig zijn en milieu- en diervriendelijk. 

Een andere goede methode is een ultrasone kattenverjager. We zullen nu kijken wat dat precies is. Eigenlijk zegt de naam al genoeg. Een ultrasone kattenverjager is een apparaat die je in de tuin plaatst. Als er een kat in de buurt is, dan zal het ultrasone apparaat een hoog geluid produceren. Dit is geen fijn geluid voor de katten. Daarnaast zijn er ook een aantal ultrasone kattenverjagers die een flits geven als het beweging detecteert. 

Voordelen van een kattenverjager

Het grote voordeel van een kattenverjager is heel logisch. Als het goed is krijg je minder overlast van katten in de tuin. Hieronder staan een aantal voordelen weergegeven:

 • Minder overlast van katten in de tuin.
 • Het geluid is in te stellen op verschillende frequenties. Hierdoor werkt een kattenverjager vaak ook voor andere dieren.
 • Is vaak waterdicht waardoor het altijd in jouw tuin kan staan.

Nadelen van een kattenverjager

Zoals je kon lezen, biedt een kattenverjager veel voordelen. Jouw probleem, kattenoverlast, wordt hierdoor opgelost. Echter, er zitten ook een aantal nadelen aan verbonden. De mogelijke nadelen van een kattenverjager staan hieronder weergegeven:

 • Het apparaat staat continue aan.
 • Kan geluidsoverlast veroorzaken voor de buurt.
 • Een ultrasone kattenverjager kan ook andere dieren afschrikken.
 • Staat niet mooi in de tuin.

Welke soorten zijn er?

Er zijn verschillende soorten. Het is daarom goed om te kijken naar welke functies voor jou relevant zijn. Het is natuurlijk zonde als jij een verkeerde soort koopt. Hieronder staan verschillende kattenverjagers weergegeven. 

Kat in tuin

Kattenverjager op batterij

Deze versie komt vaak voor. Het grote voordeel van een kattenverjager op batterij is dat je geen elektriciteit nodig hebt. Voor veel mensen is dit dus een goede uitkomst. Kijk van te voren welke batterijen in de kattenverjager gaan. Zorg daarnaast dat je deze batterijen op voorraad hebt, want je wil niet hebben dat de kattenverjager niet werkt en er veel katten in de tuin komen. Het nadeel van deze optie is dat je wel regelmatig moet controleren of de batterijen niet leeg zijn.

Kattenverjager op stroom

Daarnaast zijn er kattenverjagers die op stroom werken. Dit kan een mooie optie zijn, alleen zitten hier wel wat nadelen aan verbonden. Ten eerst zit het apparaat altijd in het stopcontact. Ook heb je een stopcontact in de buurt nodig. Lijkt jou dit geen optie? Wees gerust! Hieronder bespreken we nog een andere interessante optie.

Kattenverjagers op zonne-energie

Een kattenverjager op zonne-energie is ook een fijne optie. De kattenverjager staat in de tuin en krijgt zo dus veel zonuren. Het apparaat laadt dan op. Hierdoor hoef je geen batterijen te gebruiken of het apparaat in het stopcontact te laten zitten. Deze optie is daarom ook energiezuinig. Moet je het apparaat toch een keer opladen? Er zit vaak een USB-kabel bij zodat jij toch jouw kattenverjager kan opladen. Over het algemeen zijn kattenverjagers op zonne-energie vaak ietsjes duurder, maar je kan er wel veel profijt van hebben!

Kattenverjager water

Verder bestaan er kattenverjagers die een waterstraal spuit bij beweging. Het grote voordeel is dat katten niet van water houden. Vaak werkt deze versie ook op zonne-energie. Het nadeel is wel dat je deze versie aan moet sluiten op de waterkraan.

Ultrasone kattenverjagers

Hoe moet ik de kattenverjager plaatsen?

Je kan de kattenverjager het beste plaatsen in een tuin, met het liefste een grote ruimte. Je plaatst hem dan in het midden van een groot oppervlak. Mocht je dit niet hebben, dan kun je de kattenvanger vaak ook ophangen. Kijk dus van te voren goed welke versie je koopt.

Waar moet ik nog meer op letten?

Voordat je direct een kattenverjager gaat kopen, is het belangrijk om nog op een paar punten te letten. Een kattenverjager is al een aankoop waar je eigenlijk liever geen geld aan wil besteden. Daarom zou het helemaal zonde zijn als je de verkeerde koopt. Hieronder staan een aantal punten waar je op moet letten bij de aanschaf van een ultrasone kattenverjager.

Bereik

Dit is een belangrijk punt waar je op moet letten bij de aankoop van een kattenverjager. Kijk altijd goed naar het bereik, want hier zit veel verschil in. Heb jij een kleine tuin? Dan heb je minder bereik nodig dan bij een grotere tuin. Er zijn tegen al varianten die een bereik hebben van 9 meter. Dit dekt een oppervlakte van ongeveer 300 vierkante meter.

Frequentie

Daarnaast is het belangrijk om te letten hoeveel frequentiestanden de ultrasone kattenverjager heeft. Het kan zijn dat jij de hoge tonen niet hoort, maar een kind bijvoorbeeld wel. Met verschillende frequentiestanden zorg je ervoor dat niemand overlast heeft van de kattenverjager. Ook biedt dit nog meer voordelen. Je kan het apparaat dan ook gebruiken om andere dieren te weren.

Waterdicht

Zorg ervoor dat je een versie koopt die waterdicht is. Dit staat vaak in de productomschrijving van een artikel weergegeven. Als een kattenverjager niet waterdicht is, dan moet je altijd in de gaten houden of het gaat regenen of niet. Daarnaast is de kans groot dat hij kapot gaat. Dit wil je niet hebben, dus controleer het van tevoren goed.

Andere tips om katten uit de tuin te houden

Naast de ultrasone kattenverjagers, zijn er ook andere manieren om de katten te weren uit jouw tuin. Hieronder staan een aantal tips weergeven:

 • Zorg ervoor dat ze niet gemakkelijk in de tuin kunnen komen.
 • Maakt de tuin minder aantrekkelijk, een zandbak vinden katten leuk.
 • Plaats kippengaas zodat de katten lastiger in de tuin komen (dit lijkt niet de beste optie)
 • Poot planten waar katten niet van houden.
 • Verjaag katten met geur.

Wil jij meer weten over hoe jij katten uit jouw tuin kan houden? Lees dan in dit artikel verder of bekijk hieronder de video. Lees daarnaast onze andere artikelen op topgekocht.nl!

Vergelijk kattenverjagers - [year]

Je hebt nu alles gelezen over kattenverjagers. Vergelijk hieronder de beste kattenverjagers van [year].

Pest-Tech™ PT-501 | Ultrasone Kattenverjager

Solar kattenverjager – nooit meer last van ongewenste dieren in uw tuin
Een tuin hebben is heerlijk, of het nu vooral gras is, bloemen en planten of een mooie moestuin. Maar het is minder leuk als al het harde werk in de tuin teniet wordt gedaan door ongewenste dieren. Katten die graven en hun behoeftes doen, knaagdieren die zich tegoed doen aan groentes, honden die door een bloemenperk rennen. Gelukkig is er een makkelijke en diervriendelijke oplossing: de Solar kattenverjager.

Verjaagt dieren
U hoeft zich geen zorgen meer te maken over ongewenste bezoekers, of zich te ergeren als u bij het werken in de tuin stuit op uitwerpselen of urinelucht. De Solar kattenverjager is een ideale manier om dieren als katten, honden, vossen, ratten en muizen buiten uw mooie tuin te houden. Omdat het apparaat op oplaadbare batterijen werkt, kunt u het ook eenvoudig meenemen als u bijvoorbeeld gaat kamperen.

Werkt met ultrasone golven
De Solar kattenverjager werkt met geluid op een bepaalde frequentie, de zogenaamde ultrasone golven. Die zijn onhoorbaar en onschadelijk voor mensen, maar effectief tegen ongewenste dieren. Het geluid gaat niet door muren en schuttingen dus uw eigen huisdieren en die van de buren hebben er geen last van.

Eenvoudig en effectief
U plaatst de Solar kattenverjager eenvoudig in de tuin: u kunt hem in de grond steken, bijvoorbeeld in het bloembed dat voortdurend door katten wordt bezocht. Het apparaat is uitgerust met een bewegingssensor: zodra een dier binnen een straal van negen meter in de buurt komt, wordt het ultrasone geluid geactiveerd. Zorg er wel voor dat de sensor niet wordt geblokkeerd.

Batterijen
De Solar kattenverjager werkt op batterijen die worden opgeladen met zonne-energie. Wanneer het langere tijd donker, zonloos weer is, kunt u ze ook opladen met de bijgeleverde usb-kabel. Sluit de kabel niet aan wanneer u de Solar kattenverjager gebruikt: het apparaat werkt dan namelijk wel maar de PIR-sensor niet.

Let op: Het is belangrijk dat de zonnecellen op het apparaat niet bedekt zijn, door bijvoorbeeld takken of bladeren – anders worden de batterijen niet opgeladen.

Kattenverjager op Zonneenergie

Alweer overlast door katten of andere dieren in jouw tuin? Nu niet meer! Maak kennis met de SoGoods dieren verjager!

Makkelijk te plaatsen door deze in de grond te steken of op te hangen. Door het ingebouwde zonnepaneel is dit niet alleen een milieuvriendelijk, maar ook een gebruiksvriendelijk product aangezien je er na het plaatsen niet meer naar om hoeft te kijken. Deze katten en dieren verjager heeft een praktisch en passend design, waardoor je niet alleen verlost bent van ongewenste katten en/of andere dieren, maar er ook nog een leuke decoratie voor in de tuin bij hebt!

Duurzaamheid
De kattenverjager wekt zijn eigen stroom op d.m.v. zonne-energie. Dit product verbruikt alleen stroom wanneer de bewegingssensor een beweging detecteert, en zal de rest van de tijd op de standby-modus staan waardoor het energieverbruik zo efficiënt mogelijk benut wordt. Tevens is dit product waterdicht en bestemd tegen alle weersomstandigheden.

Gemak
De kattenverjager is eenvoudig te installeren door de pin eenvoudig in de grond de drukken. Na het plaatsen hoeft er niet meer naar omgekeken te worden aangezien dit product zichzelf van stroom voorziet. En zijn functie zelf uitoefent. Ook is het mogelijk om de kattenverjager op te hangen indien dat gewenst is.

Werking
De kattenverjager werkt op basis van een infraroodsensor die beweging detecteert, en een ultrosone speaker voor de hoge frequentie. Wanneer de infraroodsensor een beweging detecteert zal er een ultrasoon geluid worden afgespeeld dat over het algemeen door mensen niet te horen is. Katten en ander ongedierte zullen dit geluid echter wel goed horen en zullen dit als zodanig onaangenaam beschouwen dat zij direct het hazenpad nemen. Dit ultrasone geluid is tevens niet schadelijk voor mens en dier!

Multifunctioneel
De kattenverjager kan ook andere ongewenste dieren verjagen. Het ultrasone geluid is namelijk op verschillende frequenties in te stellen. Het ene dier reageert op een andere frequentie dan het andere dier. Voor een duidelijk overzicht van de verschillende standen zie afbeelding.

Let op:
– Dit product is spatwaterdicht; Bij extreme regenbuien kunt u het apparaat het beste binnen zetten om waterschade te voorkomen.
– Mocht het product toch wel een geluid maken die te horen is. Zet het artikel verder weg in de tuin hierdoor zal het geluid dat jij kan horen afnemen. Een andere optie is om de verjager alleen s’ nachts op actief te zetten. Zo heb je er overdag geen last van en verjaagd hij alle dieren wanneer jij geniet van je nachtrust!
– TIP: Voor het ultieme bereik in de gehele tuin raden wij aan meerdere aantallen te bestellen.

Pest-Tech™ | Supersonisch Flash Kattenverjager | met Smart-Modus

Heeft u last van ongewenste dieren of ongedierte rondom uw huis of bedrijf? Zoek dan niet verder. Deze kattenverjager gebruikt zowel sonische als ultrasone geluidsgolven gebruikt om elk dier af te schrikken en uit uw tuin te houden.

Sonisch en ultrasonisch geluid:
U kunt ervoor kiezen om alleen ultrasoon geluid te gebruiken (wat betekent dat mensen het bijna niet kunnen horen) of alleen sonische geluiden te gebruiken (geluiden die mensen kunnen horen) of beide gebruiken voor een maximaal effect.

Effectief:
De Supersonic Flash Repeller is de meest effectieve manier om katten en andere dieren te verjagen uit uw tuin, van uw balkon of op vakantie. De verjager maakt gebruik van ultrasoon geluid, hoorbaar en onhoorbaar en van lichtflitsen.Het heeft een groot bereik, dat ook eenvoudig is aan te
passen.

Dubbel zender:
Dankzij de dubbele zender en het systeem van wisselende frequenties, verjaagt dit apparaat dieren keer op keer, zonder dat ze aan het storende geluid kunnen wennen.

Groter bereik:
Het apparaat werkt met een ingebouwde infrarode bewegingssensor (PIR) die reageert op beweging en lichaamswarmte – op bewegende takken en voorbij vliegende papieren reageert het niet. Deze infrarode bewegingssensor bewaakt over 9 meter lengte en een straal van 120 graden!

Makkelijk in gebruik:
De Supersonic Flash Repeller is zeer eenvoudig te installeren: in de grond, aan de wand of bovenop een plank of dank.

Laatste technologie en meer opties:
De Supersonic Flash Repeller maakt gebruik van de nieuwste technologie en is daardoor nog handiger en effectiever. U kunt het eenvoudig instellen op verschillende modussen en ervoor kiezen het apparaat met een timer
automatisch te laten werken.

Duurzaam, ingebouwde zonnepaneel laadt de batterij op:
De Supersonic Flash Repeller werkt op een oplaadbare batterij, die automatisch wordt opgeladen door het zonnepaneel als het apparaat op een zonnige plek staat. Bij donker weer kunt u het simpel opladen met een USB-kabel – binnen vieruur is het volledig opgeladen.

Compleet waterdicht, weerbestendig en milieuvriendelijk:
U hoeft niet bang te zijn voor regen of koude: dankzij de watervaste behuizing is het apparaat bestand tegen alle weersomstandigheden.

De Supersonic Flash Repeller is dier-, mens- en milieuvriendelijk. Ongewenste dieren worden weggejaagd zonder schade aan de omgeving en zonder de dieren pijn te doen. Pesticiden en chemische middelen zijn overbodig en u hoeft geen dode dieren uit vallen te halen.

Dentools ultrasone Kattenverjager

 

Bent u het helemaal zat dat er telkens ongewenste dieren/ongedierte in bijvoorbeeld uw tuin terechtkomt? Heeft u er genoeg van, om hier tegen allerlei middelen te kopen die totaal niet werken? Staat u op het punt de moed op te geven, in te strijd met ongewenste dieren/ongedierte? Nou dan zeggen wij treur niet, er is nog hoop! Wij bij Dentools hebben hier de perfecte oplossing voor.

Effectief verdrijven
Onze nieuwe Dentools kattenverjager verjaagt alle ongewenste dieren en ongedierte. Dit voldoet onze verjager door krachtige ultrasonische geluiden/signalen uit te zenden. Deze signalen zijn zo onaangenaam voor deze ongewenste bezoekers, dat ze voorgoed weg blijven. Alhoewel het onaangenaam voor ze is, is het niet schadelijk voor de dieren/ongedierte.

Voordelen
– Waterafstotend niveau IPX4, kan tegen zware regenbuien
– Verstelbare frequentie
– Ultrasonische signalen, verdrijft ongewenste dieren en ongedierte
– LED – flitslicht, schijnt zodra de ongewenste dieren de terrein benaderen
– Infrarood sensor, detecteert ongewenste beweging
– Zonne-energie, kan aangedreven worden door zonne-energie
– Oplaadbaar, kan simpelweg opgeladen worden door de megelverde USB – kabel
– Onschadelijk voor zowel mensen en dieren
– Makkelijk opzetbaar, kan bijv. opgehangen worden aan bomen of muren, plat laten liggen op de balkon, of in de grond gestoken worden (met het opzetstuk)

Verstelbare frequentie
Onze Dentools kattenverjager biedt u de mogelijkheid aan om de frequentie te verstellen. De relevantie van deze optie is cruciaal, omdat de verschillende ongedierte, verschillende frequentie vereisen om effectief verdreven te worden!

Energie-efficiëntie
U kunt deze opladen met de meegeleverde USB-kabel. Of u kunt de verjager buiten in het zonnetje plaatsen, zodat deze aangedreven kan worden door de zonne-energie. En zodoende tegelijkertijd de batterijen oplaadt.

Premium Lumbit® Ultrasone Kattenverjager op Zonne Energie

Heb jij last van ongewenste dieren die jouw mooie tuin onderpoepen of beschadigen? Dan is het tijd om deze dieren op een diervriendelijke manier te verjagen. De ultrasone verjager van Lumbit is het meest effectieve apparaatje om jouw gazon ongedierte-vrij te houden. Steek hem eenvoudig in de grond en Lumbit doet de rest. Geniet weer van een schone en veilige tuin voor jou en je gezin!

De verjager van Lumbit geeft een erg hoge frequentie die dieren als erg vervelend ervaren, hierdoor zullen zij snel de benen nemen en niet meer terugkomen. Gemakkelijk in te stellen door aan de grote knop te draaien. De kattenverjager laadt op via zonne-energie. Je steekt hem eenvoudig in het zand en hij is klaar voor gebruik.

Bescherm je tuin
Heb je een moestuin of een mooi gazon? Hier steek je uiteraard veel tijd in om het mooi en netjes te houden. Dieren zoals katten, Mollen en honden kunnen je tuin verpesten door er te poepen, plassen of te graven. Dit ziet er niet alleen lelijk uit, het kan ook nog eens gevaarlijk zijn. Struikelen over een molshoop kan een pijnlijke val veroorzaken. Om dit te voorkomen heb je een verjager nodig die deze dieren zo snel mogelijk weg jaagt. De Lumbit ultrasone verjager zorgt daarvoor! Binnen enkele seconden zullen zij de benen nemen en blijft jouw tuin mooi en veilig.

Geschikt voor alle dieren
De ultrasone verjager van Lumbit is ontworpen om alle dieren te verjager. Hiervoor zijn er verschillende standen aangebracht met elk een eigen frequentie en functie. Elke groep dieren heeft namelijk een unieke frequentie die ze als vervelend ervaren. Daarom zijn er 5 standen aangebracht:

Stand 1: 13,5kHz tot 19,5kHz – Geschikt voor muizen, honden, vossen, marters
Stand 2: 19,5kHz tot 24,5kHz – Geschikt voor katten, wasberen, stinkdieren
Stand 3: 24,5kHz tot 45,5kHz – Geschikt voor vleermuizen, vogels, konijnen, eekhoorns
Stand 4: LED lichtflitsen – Geschikt voor marters, wilde zwijnen, slangen, beren
Stand 5: Mix van alle bovenstaande standen – Geschikt voor alle dieren

Topgekocht.nl neemt deel aan partnerprogramma`s van bol.com, coolblue.nl, Tradetracker, Awin en Daisycon om een kleine commissie te ontvangen. Jij betaalt niks extra`s en hierdoor kunnen wij de website van meer content voorzien. Daarnaast kan het zijn dat informatie op deze pagina foutief, niet volledig of niet meer actueel is. Er kunnen hier geen rechten aan worden ontleend. | Affiliate disclaimer & disclaimer
Over Topgekocht.nl

Ben je op zoek naar een nieuw product? Dan ben je bij Topgekocht.nl op het juiste adres! Laat je inspireren!

Laatste berichten